Üdvözöljük az EVOTEX Kft. honlapján!

Társaságunk 2006-os megalakulása óta a fő profilunk a különböző munkaruházati termékek és védőfelszerelések értékesítése, kizárólag érvényes adószámmal rendelkező cégek, egyesületek és egyéni vállalkozók számára. A több ezer fajta termékből álló palettánk biztosítja a teljes körű munkavédelmi kínálatot. Munkánk eredményességét mutatja, hogy cégünk rövid idő alatt számos kis- és nagyvállalat beszállítójává vált. E sikereknek záloga a magas szintű szakmai tudás, a minőségi termékek, a versenyképes ár, a rugalmas kiszállítás és a korrekt, hosszútávú partnerségi viszonyra való törekvés. Őszintén bízunk abban, hogy hamarosan Önt, az Ön cégét is megelégedett partnereink között üdvözölhetjük!

Utóbbi évek fontosabb mérföldkövei:

2021.

Az ‘EVOTEX’ szónak, mint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalánál lajstromozott nemzeti védjegynek (nizzai 25. áruosztály) a bejegyzett tulajdonosa lett az Evotex Kft.

2022.

Az üzleti információs piac meghatározó szakértőjeként, az OPTEN Kft. „A” minősítésben részesítette az Evotex Kft.-t. A kapott oklevél igazolja, hogy cégünk az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a velünk való üzleti kapcsolat kialakítása rendkívül alacsony pénzügyi kockázatot jelent.

2022.

Cégünk elnyerte a Zöld Minősítés Díjat. A díjat elnyerő szolgáltatóként a kapott oklevél tanúsítja, hogy működésünk során kiemelt figyelmet szentelünk a környezetvédelemnek és a fenntarthatóság jegyében dolgozunk a mindennapokban.

2022.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható fejlődés iránt, a gazdasági-, környezeti- és társadalmi tényezők mindennapi üzleti tevékenységünkbe való kiegyensúlyozott beillesztése mellett. Ezért csatlakoztunk 2022-ben az EcoVadis-hoz, hogy közös platformmal, univerzális eredménymutatókkal és teljesítményjavító eszközökkel működjünk együtt a fenntarthatóság terén.

2023.

Az európai uniós hulladékgazdálkodási irányelveknek megfelelően, Magyarországon 2023. július 1-jétől lépett életbe az új, kiterjesztett gyártói felelősség rendszer (EPR – Extended Producer Responsibility).

Az EPR lényege, hogy a gyártók, vagy az első belföldi forgalomba hozók vállaljanak felelősséget a hulladékkezelésért a termék teljes életciklusa során és ezáltal kiterjesztett gyártói felelősségi díjat kell fizetniük.

Az eddigi csomagolóanyagok környezetvédelmi termékdíj megfizetésén túl, mostantól EPR díjkötelesek többek között az általunk elsőként forgalomba hozott textil termékek is.

Szeretnénk tájékoztatni partnereinket, hogy az Evotex Kft., mint elkötelezett, felelős munkavédelmi importőr, az ezzel járó belső céges fejlesztéseket elvégezte, a jogszabályoknak megfelelően az adminisztratív- és pénzügyi kötelezettségeit teljesíti és az új adóval kapcsolatos többletköltségeket átmenetileg magára vállalja.